Ресторант Casa Domingo
Ви очаква!

Ресторант- градина Casa Domingo e част от нашия комплекс, която заслужава специално внимание.
Тук, в спокойната атмосфера на прекрасната ни градина, ще можете да се насладите на хубава храна, приготвена и поднесена по най-добрия начин.
В кухнята работим изключително с пресни и качествени продукти – голяма част от тях закупуваме от местни производители, а немалка част отглеждаме сами в нашата градина в с. Изгрев. Доставяме си прясно уловена риба от рибарите в региона и най-чистия и вкусен манов мед от най-добрите странджански пчелари.
Стараем се менюто ни да е разнообразно и съобразено със сезона. Готвачите ни работят с много страст, креативност и усет към вкусната храна, отчитайки съвременните тенденции в готвенето и храненето.
Без да сме рибен ресторант, имаме специален фокус върху добрата морска храна. Ще се уверите , че рибената ни чорба е една от най-вкусните, които сте опитвали, а на любителите на екзотичната кухня предлагаме тайландската ни супа със скариди Tom Yum. Не бива да остане без внимание и маринования паламуд, който ние приготвяме сами по стара синеморска рецепта.

Закуска, обяд и вечеря,
с които искаме да оставим у вас вкусен спомен
от лятото в Доминго

Ако за вас закуската е важно начало на деня, неуморните ни пчелички в кухнята ще ви предложат домашна баничка, ухаеща на масло и хубаво сирене, най-вкусните мекици на Деси, или пък пържени филийки. Ще ви ги поднесем с приготвено от нас сладко, ароматни сокове от бъз, смокиня или лимонада и разбира се – чаша кафе.
Обедните ни предложения за всеки ден от седмицата са различни, но винаги много вкусни. Можете да похапнете при нас или да поръчате храна за вкъщи.
След деня, прекаран край морския бряг, вечерта ще бъде чудесен завършек в приятната атмосфера на нашата градина, в компанита на скъпите ви хора и вечерните изкушения на майстор-готвачите ни. Българските и световни евъргрийни от нашата плей-листа ще ви накара да се отпуснете приятно и …. вярваме, че ще се върнете при нас!