Когато попаднеш в Casa Domingo, няма как да не усетиш енергията му!

Със своята мистична потайност, Странджа те грабва мигновено и те превръща в част от очарователната си вековна хармония.
Такова беше и нашето усещане от самото начало през 1997 г., когато се заехме с изграждането на хотелския ни комплекс. Искахме да се впишем в природата, да й покажем уважение.
Първият корпус беше замислен и решен в духа на традиционната странджанска къща, продължила живота си във вече модерното ни съвремие.
Шест години по-късно завършихме изграждането и на втория корпус в същия стил.
В естественото пространство между двете хотелски сгради оформихме вътрешен двор с прекрасна зеленина, носеща уюта на „моята градинка“ с дъх на разцъфтял жасмин, смокини, лавандула и билки.

семеен хотел Casa Domingo в Синеморец с басейн, ресторант, закуска
семеен хотел Casa Domingo в Синеморец с басейн, ресторант за сватби
семеен хотел Casa Domingo в Синеморец с басейн, ресторант за сватби

Ресторантът Casa Domingo ще Ви очарова

Сред меката прохлада на този зелен оазис разположихме и външната част на нашия ресторант. Вкусните предложения на готвачите ни ще отговарят на всичките ви очаквания за добра храна.
Помислили сме и за подредбата на масите и за да осигурим личния ви комфорт и спокойствие, сме ги разположили в отделни сепарета.

хотел Casa Domingo в Синеморец с басейн, добър ресторант за сватби

Външният ни басейн е прекрасно решение за тези, които обичат да прекарват следобедите си на шезлонга, с книжка или с коктейлче, като продължение на морското изживяване.
Хотелските ни стаи и апартаменти са уникални с различните си интериорни решения.
С много вкус и внимание към детайла сме се постарали да създадем домашен уют, осигурявайки жизнено пространство и удобства за целите ви семейства и домашни любимци.

Държим специален фокус върху хигиената и качественото почистване, които са от изключително значение за общата ни сигурност и спокойствие.
Към всичко това можем да добавим и професионализма на дългогодишния ни персонал, който при необходимост е готов да откликне на възникнали проблеми и неудобства.
Вярваме, че престоят в к-с Каса Доминго ще остави у вас едно вълнуващо преживяване с дъх на море и незабравими спомени!